Skip to main content
  • Aanbod

Alles voor de enthousiaste golfer onder één dak

Of je nu op zoek bent naar clubs, golfballen of tees, een nieuwe outfit wilt scoren of je wilt oriënteren op exclusieve golfreizen, tijdens de Holland Golf Show sla je zeker jouw slag! Nergens vind je zoveel aanbieders van producten en diensten op golfgebied in de ruimste zin van het woord onder één dak. Laat je inspireren door onze exposanten, die net zulke liefhebbers van de sport zijn als jij!

Golfreizen in binnen- en buitenland

Toerisme

Nederlanders reizen graag en zeker golfers. In de natte en koude winters ontvluchten we massaal ons kikkerlandje. Als je zoekt naar een verre bestemming in het Caraïbisch gebied, met de auto net over de grens wil, of zelfs in eigen land de omgeving wil verkennen, de golfreisbureaus en toeristenbureaus staan klaar om je alle info te verschaffen.
De eerste indruk

Fashion

De golfer is gemiddeld genomen iemand die goed voor de dag wil komen, dus dat betekent dat de diverse kleding- en schoenenmerken ook hun beste beentje voor zetten om met een representatief aanbod aanwezig te zijn. Directe verkoop of ter ondersteuning van aanwezige dealers, hoe dan ook, de bezoeker zal volop keus hebben.

Shop till you drop

Shoppen

De aanwezige shops hebben er veel voor over om de golfers te bedienen, ze hebben de hele winkel zo`n beetje verhuisd naar de beurslocatie. Het is dan ook voor zowel de winkelier als de golfer een unieke gelegenheid om elkaar in zo grote getale te ontmoeten. Dat moet wel leiden tot tevreden gezichten.

Ontdek de mooiste golfbanen

Golfbanen en -organisaties

Naast de lidmaatschappen die de meeste golfclubs hebben zijn er ook een aantal organisaties die faciliteiten bieden waardoor je geen lid hoeft te zijn op een vaste locatie. Vaak kan je met voordeel op meerdere banen spelen in binnen- en buitenland en de handicapregistratie wordt ook nog bij gehouden. Verdiep je in het aanbod en kijk welke optie het beste bij je wensen past.

Op alles voorbereid

Uitrusting en accessoires

Als je gaat golfen dan heb je wel wat spullen nodig. Naast speciale kleding en schoenen natuurlijk allereerst de golfclubs, die vervolgens weer in een tas moeten en die tas moet dan weer op een trolley. In de tas moeten weer ballen, die moet je schoon houden met een handdoekje en wat dacht je van een handschoentje en wat tees. Dan nog het golfhorloge of de afstandsmeter en misschien zijn we er dan nog niet.

Magazines

Media en literatuur

Wil je bijblijven en weten wat er allemaal verandert of gebeurt in de golfwereld dan is een abonnement op een golfblad wellicht een goed idee. Ook zijn er bladen te vinden die verspreid worden op de golfbanen en die je bij een kop koffie aan de stamtafel kunt doornemen. Volg onze nationale topspelers op de diverse toernooien en kijk wat er allemaal nieuw is qua Uitrusting en welke banen je nog wil spelen. Lezen is weten. Uiteraard zijn er ook boeken waar je instructies kunt vinden over spel verbetering, zowel technisch als mentaal.

Lifestyle

Golf en genieten

De golfer houdt over het algemeen van gezelligheid, sociale contacten en wil zichzelf een beetje verwennen. Dan is het Lifestyle gedeelte een welkome tussenstop in het golf geweld. Hier vind je de dingen die het leven zo aangenaam kunnen maken maar niet alleen met golf te maken hebben.

Meten is weten

Techniek

Er is steeds meer aandacht voor een wetenschappelijke benadering die helpt bij het verbeteren van het spel. Afstanden tot hindernissen door de baan, swingsnelheid, clubkeuzes, alles is bijna te onderbouwen door de techniek die een aantal partijen aanbiedt. Met een simulator kun je zelfs in huis of de garage complete golfbanen spelen.

Zelf aan de slag

Activiteiten

Er zijn lessen voor starters en beginners, mogelijk gemaakt door de PGA Holland en de Nederlandse Golf Federatie.
De relevante merken zijn aanwezig om in een slagkooi hun nieuwste clubs te laten uitproberen.
Bezoekers kunnen deelnemen aan de Neary op de simulator en de 18 meter lange putt proberen uit te holen.

Even relaxen

Een hapje en een drankje

Op het terras in de hal en in het aangrenzende zelfbedieningsrestaurant kan er genoten worden van een hapje en een drankje.
De consumpties zijn alleszins redelijk geprijsd en het is altijd gezellig om nog even de laatst gespeelde ronde door te nemen.